Platform Hotel

Platform Hotel, begin 2013 gevormd, is specifiek voor leden die schoonmaakdiensten verlenen aan hotels. Gastvrijheid, hospitality, is in deze tak van schoonmaak het keyword.

Bedrijven actief in dit Platform hebben behoefte aan een verdere ontwikkeling van het D-deel, het CAO-deel voor hotels. In het licht van Code en OSB-Keurmerk vinden deze bedrijven het belangrijk om een Platform op te richten en zo een vuist te kunnen maken. Bedrijven in de hotelschoonmaak ondervinden veel concurrentie van de CAO Horeca. Inzet van het Platform tijdens de komende CAO-onderhandelingen is het bewerkstelligen van verdere aanpassingen in het D-deel.

Een andere speerpunt is de campagne van OSB richting hoteliers om hen te wijzen op voordelen van zaken doen met OSB-leden. Een specifieke campagne dus voor uitbesteding van schoonmaakwerk aan kwalitatief goede en betrouwbare OSB-schoonmaakbedrijven mét Keurmerk. OSB schreef voor Hospitality Management een whitepaper over professionele schoonmaak in hotels.

Vragen, opmerkingen, aanvullingen en/of interesse om deel te nemen aan het Platform Hotel zijn van harte welkom. U kunt zich daarvoor richten tot Ilse Mariën, coördinator specialismen & platforms,  (073) 648 38 50.

Dag van de Ondernemer

Wij danken alle schoonmaakondernemers én specialistische reinigers voor alles wat jullie dag in dag uit doen. Jullie houden Nederland aan het werk #dagvandeondernemer Auteur OSBBrancheorganisatie voor schoonmaak- en glazenwasbedrijven ~ 300 leden ~ OSB-KeurmerkMail | Web | Twitter | More Posts (226)

Auteur OSB

Brancheorganisatie voor schoonmaak- en glazenwasbedrijven ~ 300 leden ~ OSB-Keurmerk

Plaats een reactie Lees verder →